Laat je rimpels verdwijnen door een HIFU behandeling

Ouder worden dat doen we allemaal. Waar het proces bij de één wat sneller gaat dan bij de ander, is de kans vrijwel nul dat jij de dans weet te ontspringen. Het ouder worden gaat uiteraard gepaard met de nodige ‘gebreken’ zoals we dit ook wel noemen. Zo zal je steeds minder mobiel worden, maar is de eerste stap vaak het krijgen van rimpels. Vooral bij vrouwen zie je dat ze te maken krijgen met kraaienpootjes, rimpels op het voorhoofd en de welbekende ‘fronsrimpel’ wordt  vaak na je 30e een stuk beter zichtbaar. Gelukkig zijn er vandaag de dag allerlei verschillende mogelijkheden die rimpels kunnen doen laten verdwijnen. Zo kun je kiezen voor een botox behandeling, maar is ook een HIFU behandeling tegenwoordig mateloos populair. Dus heb jij last van rimpels, dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken of een HIFU behandeling tot de mogelijkheden behoort.

Wat is een HIFU behandeling?

HIFU wat ook wel voluit High Intensity Focused Ultrasound heet, is een medische behandeling die gebruik maakt van hoogfrequente geluidsgolven om weefsel te verhitten en te vernietigen. Het wordt vaak gebruikt bij de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals prostaatkanker, baarmoederfibromen en dus ook het verwijderen van rimpels. Het klinkt misschien wat ingrijpend, maar het is alles behalve dat kunnen we je verzekeren. Bij de HIFU-behandeling wordt een hoog-energie-ultrasoon beam op een specifiek gebied van het lichaam gericht om het doelgerichte weefsel te verhitten en te vernietigen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een gemiddelde behandeling duurt vaak niet veel langer dan een minuut of twintig. In tegenstelling tot de traditionele fillers of botox is het wel een ietwat langere behandeling, maar daarentegen ook een stuk minder ingrijpen. Wat het verschil namelijk is, is dat ze niet onder de huid hoeven, maar alles op de huid door middel van trillingen kan worden behandeld. Dit houdt niet alleen in dat het een stuk minder gevoelig is, maar zorgt er ook voor dat het herstellen na zo’n behandeling vele malen sneller is. Niet voor niets is deze nieuwe techniek mateloos populair. Wel is het goed te weten dat de effecten even op zich kunnen laten wachten, maar daarover vertellen we je hieronder graag wat meer.

Wanneer zijn de effecten zichtbaar?

Als het goed is zou je direct na afloop al de eerste verschillen moeten kunnen zien. Omdat deze manier van behandelen puur door middel van trillingen gaat en dus geen gebruik wordt gemaakt van vulling, kan het tot 3 maanden duren voordat het uiteindelijk gewenste resultaat zichtbaar is. Iets wat natuurlijk bij fillers en botox gezien het injecteren van een substantie vele malen sneller gaat. Ook de periode dat het zichtbaar blijft is bij een HIFU behandeling vele malen sneller. Kortom, genoeg reden dus om het eens een keer te proberen als je het ons vraagt.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Licwerneu.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart