De dagelijkse lemming :: Nu ruik dit

Aha, het is een paar jaar geleden dat ik de kaarsencollectie bij Gucci heb bekeken, en zie, ze maken nog steeds kaarsen die ik wil en niet kan betalen. Dit is de Mehen-rozenprint (“De geur, Mehen, combineert aquatische ingrediënten zoals Perzisch blauw zout, zeewier en watermos met zoethout, waardoor de essentie van een waterslang wordt vastgelegd. De naam Mehen is een verwijzing naar de Egyptische godheid – een opgerolde slang – herinnerend aan de verschillende afbeeldingen van het symbolische dier in het hele huisverhaal”) en het is $ 430 (huisverhalen zijn niet goedkoop, mijn vrienden, maar maandelijkse betalingen zijn beschikbaar), wat ongeveer $ 380 meer is dan ik zou willen spenderen en het is een aquatische die ik waarschijnlijk toch niet zou willen.

Een vergelijkend koopje en waarschijnlijk een die ik sowieso beter zou willen, de Inventum Medium Flora-printkaars (“De geur, Inventum, doordrenkt de ruimte met delicate tonen van Taif’s oude Damastroos, die een ontspannen en intieme sfeer creëert) is slechts $ 325 .

En ja, ze maken nog steeds wierookschotels. De poes (“De kattenkop verschijnt in het midden met een gat voor een wierookstokje. “XXV” – het nummer dat favoriet is bij Creative Director Alessandro Michele – verschijnt bovenaan samen met een speelse kijk op de naam van het huis: Gucci”) kost je $ 200, en de bijpassende wierookstokjes, momenteel verkrijgbaar in 5 geuren, waaronder de hierboven genoemde Inventum, zijn $ 80 voor 25.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Licwerneu.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart