MAIR Peony Silk door Mair Emenogu

Mair Emenogu en MAIR PEONY SILK

Ik ontmoette Mair Emenogu op Sniffapalooza’s Spring Fling 2017, waar ze sprak tijdens de zondagse lunch als onderdeel van de EAU (Emerging Artisans Uncorked) showcase. Mair sprak over haar ontluikende merk en haar debuutgeur Onthoud wanneer die hier is beoordeeld door voormalig Sr. Contributor, Tammy Schuster. Mair is geboren en getogen in Houston, waar haar merk ook is gevestigd. Helaas is er geen geurgemeenschap of scene in Houston, dus laten we hopen dat Mair de inspiratie voor een parfum kan zijn.

Mair Emenogu van MAIR Fragrances

Mair Emenogu van MAIR Fragrances op Sniffapalozza’s Spring Fling zondag 30 april 2017

Hernando Courtright: Vertel ons hoe je ervoor hebt gekozen om het merk MAIR te noemen.

Mair Emenogu: Het laatste wat ik wilde doen was mijn geurmerk naar mezelf noemen. Als het niet zou lukken, wilde ik niet dat de gehechtheid die ik aan mijn merk had, me elke keer dat ik mijn naam hoorde psychologisch zou beïnvloeden. Een vriend van mij belde me nadat hij de oorspronkelijke naam had gehoord en moedigde me sterk aan om met mijn voornaam te gaan.

HC: Wat was je achtergrond voordat je je geurlijn lanceerde en hoe ben je overgegaan op geur?

Mair Emenogu: Mijn achtergrond ligt in corporate marketing, schrijven & communicatie. Ik heb gewerkt in de olie & gas, huisvesting en de technische industrie. Ik kwam op een onconventionele manier in aanraking met geuren, een voormalige baas zag mijn handtekening en vertelde me dat hij mijn handtekening op een parfumflesje kon zien. Op dit moment veranderde er niets, maar ik liep steeds op doodlopende wegen in mijn carrière, ik voelde de ruk van het ondernemerschap, maar bleef het vermijden totdat de aantrekkingskracht te sterk was om te negeren. Drie jaar nadat hij het me vertelde, lanceerde ik mijn parfumbedrijf.

HC: Wat zijn je favoriete noten?

Mair Emenogu: Jasmijn, leer en warme musk. Ik heb er nog veel meer, maar Jasmine is mijn nummer één go-to. Het zit in mijn beide geuren. Normaal gesproken begin ik eerst met het maken van mijn geuren met Jasmine.

MAIR Pioen Zijde

HC: Je voorliefde voor rozen, waar komt dat vandaan?

Mair Emenogu: Het beste cadeau dat je een meisje kunt geven is een dozijn rozen. Ik herinner me dat ik mijn eerste boeket rozen ontving en het eerste wat ik deed was eraan ruiken. Op dat moment voelde ik me geliefd, verzorgd en belangrijk. Het komt voort uit het effect dat het op mij had.

HC: Vertel ons over de nieuwste release Peony Silk.

Mair Emenogu: Peony Silk is een bloemige, houtachtige geur die erg flirterig en romantisch is. Ik denk dat de misvatting die mensen hebben over bloemen is dat ze naar je grootmoeder ruiken. Deze geur is het tegenovergestelde, het is heel helder, jeugdig en vrolijk.

HC: Hoe ben je op de naam Peony Silk gekomen?

Mair Emenogu: De naam is echt geïnspireerd op mijn favoriete bloem en haar meest opvallende kenmerk. Ik wist meteen dat deze geur bloemig zou zijn en dat de dominante noot de pioenroos zou zijn. Als je pioenrozen aanraakt, zijn ze heel zacht en delicaat en voelen ze heel zacht aan, zoals zijde.

HC: Is MAIR Peony Silk een natuurlijke of synthetische geur?

Mair Emenogu: Het is een combinatie van zowel natuurlijke als synthetische tonen.

HC: Hoe lang duurde het om Peony Silk te maken?

Mair Emenogu: Het duurde niet lang voordat ik het sap van Peony Silk maakte. We waren er in 6 maanden mee klaar.

MAIR Peony Silk en onthoud wanneer

MAIR Peony Silk en onthoud wanneer

HC Je eerste geur, Remember When, is geïnspireerd op je reisavonturen. Wat is de inspiratie achter Peony Silk?

Mair Emenogu: De inspiratie kwam van mijn moeder die vroeger bloemenhout droeg en mijn basisschoolleraren, sterke bloemen. Maar MAIR Peony Silk is grotendeels geïnspireerd op mijn favoriete bloem, de roze pioenroos. Ik wilde iets creëren dat persoonlijk was, maar ook delicaat. Ik wil opzettelijk (misschien zelfs egoïstisch) een stukje van mezelf in alles wat ik loslaat en het was niet anders bij het creëren van deze geur. De geur van een van mijn favoriete eclectische meubelwinkels ruikt naar pioenrozen en dat wilde ik ook vangen in deze geur.

HC: Remember When werd ondertekend door parfumeur Frederic Cohen en voor Peony Silk werkte je met Florie Tanquerel. Hoe heb je ervoor gekozen om met hen samen te werken?

Mair Emenogu: Ik gebruik graag verschillende neuzen voor mijn geurprojecten. Bij beide projecten verzorgde mijn productieteam de introductie.

HC: Voor wie heb je MAIR Peony Silk gemaakt en hoe wil je dat ze zich voelen als ze deze geur sprayen?

Mair Emenogu: Voor de geurjunkie en iedereen die van bloemengeuren houdt, je zult ECHT genieten van hoe de vruchten naadloos vermengen met de roos en pioenrozen. Het is niet te bloemig en ook niet te zoet. Ik ben altijd dol geweest op het oude Hollywood en de glamour, pracht en praal van die tijd. Dat probeer ik in mijn branding te vangen door het een modern-klassieke look en feel te geven – en ook in mijn geuren. Peony Silk staat voor mij synoniem voor een bloemenboeket. Hoe voel je je als iemand je bloemen geeft? Je voelt je gelukkig, je voelt je gezien, gewaardeerd en gesterkt. Dat is hoe ik wil dat de persoon die het draagt ​​zich voelt.

HC: Kun je delen als je aan een nieuwe geur werkt? Opmerkingen? Publicatiedatum?

Mair Emenogu: Ja, deze zal een aquatische geur zijn. De noten (die kunnen veranderen) waarmee ik werk zijn onder andere jasmijn, kardemom, orchideeën, iris, irishout en musk. De releasedatum is nog niet bekend.

MAIR Peony Silk Notes- Top: oranjebloesem, peer en meloen; Hart: roze pioenroos, roos en jasmijn sambac; Basis: Patchouli, Kasjmierhout en Musk

MAIR-geuren kunnen worden gekocht via haar website maifragrance.com, op Macy’s website, The Hilton Hotel of America’s Gift Shop, en in het centrum van Philadelphia bij Perfumology. Als je in de omgeving van Houston bent, kun je persoonlijk kopen op haar hoofdkantoor in de binnenstad: 440 Louisiana Suite 811.

Hernando Courtright ~ Senior evenementenmedewerker en merkambassadeur

Alle foto’s zijn afkomstig van MAIR, tenzij anders vermeld en kunnen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

MAIR Pioen Zijde

Dankzij de vrijgevigheid van MAIR hebben we een loting voor een 100 ml EdP van Peony Silk. We hebben een wereldwijde trekking voor één geregistreerde lezer. U moet zich hier registreren. Om in aanmerking te komen, kun je een opmerking achterlaten over wat je leuk vond aan Hernando’s interview met Mair Emenogu en MAIR Peony Silk, waar je woont. Loting sluit 21/12/2021.

LEES HIER HET PROFIEL VAN MAIR IN AMERIKAANSE PARFUMERIE, DE 96STE IN DE SERIE OM MEER TE LEREN OVER HAAR PAD NAAR PARFUMERIE

LIKE CaFleureBon Behind the Bottle op Facebook aen uw opmerking telt ook dubbel. Laat dat gerust achter in je reactie.

Volg ons op Instagram @cafleurebonofficial @Mairfragrance

Dit is ons beleid inzake privacy en trekkingsregels

We maken de winnaars alleen ter plaatse en op onze Facebook-pagina bekend, dus Like ÇaFleureBon en gebruik onze Blog-feed… anders is je droomprijs gewoon een gemorste parfum.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Licwerneu.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart